tisdag 17 juli 2018

En kärleksförklaring

Fortsätter att kärleksbomba min familj.......
Jag har ju turen att vara gift med en väldigt talangfull man.... Han lagar mat som en utbildad kock, han har målat en hel massa tavlor, skriver låtar, spelar trummor, keyboard, gitarr och sjunger, snickrar och är en hejare på tekniska prylar. Han är omtänksam, snäll och den bästa pappan till mina barn som jag någonsin kunde önska mig.

Han har hållit om mig när jag har kräkts, gett mig sprutor och plåstrat om mitt kejsarsnitt-sår när jag fick inflammation i det i samband med att Gordon föddes. Han tog hand om Gordon och mig dom första 2 veckorna då jag blev allvarligt sjuk och jag endast kunde amma. Han har alltid varit den som hämtat och lämnat barnen på dagis då jag vid den tiden jobbade i Kista och pendlade tidiga mornar och sena kvällar. Han har varit den som tagit barnen till läkare och tandläkare och nu på senare tid varit den som åkt med Melody till BUP nästan varje gång.

Han har stöttat, tröstat och peppat mig när jag mått dåligt nu den senaste tiden pga utmattningssyndrom.

Allt detta utan att klaga och alltid med ett glatt humör.❤

Han spelar i ett gäng olika konstellationer/band tillsammans med sin bror och bästa barndomskompis, bland annat Melkers/SpaderEss och NightRiders.

Titta på den här roliga videon från YouTube:
Mekers - Min klocka

Numera kör han solo under namnet Lord Bolt. Han har gjort en (enligt mitt tycke) fantastisk country skiva som heter "Back from Gods Country" (finns på Spotify). (På den skivan är en låt dedikerad till mig; Biggest Pearl.... What??? ❤❤❤)

Lord Bolt - Back from Gods Country

Och nu håller han på med en skiva med 50 tals rock´n roll. Han spelar dom flesta instrument själv, sjunger och mixar låtarna (som han skrivit både musik och text till) och får ett gäng skivor pressade för att bland annat kunna ge till barnen som minne av honom. Vilken grej! Vem har skivor med låtar som pappa har skrivit och sjungit in? Inte jag... Jag har tyvärr inte ens någon videofilm på min pappa. Som jag önskar att vi hade varit bättre på att filma... Håkan har filmat otroligt mycket från det att barnen var små tills nu... Så fruktansvärt roligt att ha kvar och kul för ungarna att ha sedan. Nu är det ju lättare med att man kan filma med telefonen men en riktigt videokamera är otroligt roligt att ha..

Det här blev visst en riktig kärleksförklaring till dig Håkan.... Du som är tryggheten i mitt liv, min kärlek, min trummis - min man. Jag älskar dig!
Frugis ❤
www.lordbolt.com
Lord Bolt på Facebook

måndag 16 juli 2018

Gordon

Det är ju inte mer än rättvist att jag skriver ett inlägg om Gordon när jag skrivit ett om Melody.... Vår älskade, finaste Gordon som nu blivit 16 år och ska börja gymnasiet! Vad är det frågan om? Hur är det möjligt att det gått så fort från det att han var så här liten till att börja gymnasiet?
När Gordon var liten så såg vi ganska snabbt att han skulle behöva glasögon för att han skelade och när han var 1 1/2 fick han sina första glasögon. Optikern sa att "han kommer säkert vilja ta av dem till att börja med".... nähä.... han försökte aldrig ta av dem... han till och med sov med sina glasögon kvar på näsan... När jag var liten var det inte alls många barn som hade glasögon men idag ser jag hur mycket små barn som helst med glajjor. Det är inte längre töntigt med glasögon och jag tror att man är mer uppmärksam på att små barn också kan ha synfel.

Håkan och jag har alltid sagt att vi har haft sån tur att få Gordon som varit ett så lätt barn att ha, vi har aldrig tyckt att han varit särskilt bråkig eller jobbig. Han var alltid glad (och är fortfarande) och när vi tittar tillbaks på filmer på honom när han var liten så ser vi nu att han var superbusig.... Tänk va man lever i nuet när man har småbarn och inte registrerar hur busiga dom faktiskt är... man tycker dom är lätta att ha att göra med och är så tacksam att dom inte slängt sig på golvet i affärer och skrikigt och gapat....hahahaha.

Vi är så stolta över Gordon som nu kämpat sig igenom grundskolan och gått ut nian med strålande betyg. Nu har han också fått svar på sitt gymnasieval och han kom in på den skolan han önskade så vi är superglada för hans skull. Han ska plugga till spelutvecklare eller programmerare. Sånna linjer fanns inte när vi gick i gymnasiet... det har varit helt galet med alla val och skolor och linjer som man kan välja mellan...

Nu måste ju mamma släppa tyglarna lite för Gordon vilket känns både jobbigt och kul. Han har vuxit upp till en fantastisk, smart, klok och rolig kille och jag är så stolt över honom. Han kommer att gå långt med vad han än tar sig för.
Kram ❤
P.S. Gordon har gett mig sin tillåtelse att skriva detta inlägg om honom. Men inga nytagna foton ville han ha med och det respekterar jag ju självklart! ❤❤❤

söndag 15 juli 2018

Värmebölja

Nu var det ett tag sen jag bloggade....har haft lite mycket annat att tänka på och inte riktigt prioriterat bloggen.
Jösses va det är varmt!! Jag måste säga att sen jag fick problem med sköldkörteln så har jag så svårt att hantera solen och värme. Jag tycker att 25 grader och lite moln är perfekt. Men som det är nu, 30 grader och sol, sol, sol och inget regn i sikte... näee... får lite lätt panik över att jag inte kan fly undan hettan.... (det är ju för att jag själv är så het....mohahaha). Det har säker även att göra med att jag nått den eminenta åldern av 50 år vilket innebär klimakterieålder för oss qvins.... Vi har som tur är fläktar inomhus och det är bra mycket svalare inne än ute. Gissar att alla som säljer fläktar och AC är överlyckliga nu och säljer slut på dem i ett nafs....
Presley kämpar också med värmen och ligger mest och flämtar i en hög på köksgolvet eller under bordet på altanen. Stackarn. Håkan går en promenad med honom vid 7 tiden på morgonen innan det blivit för varmt. Sen får han springa omkring på gräsmattan under dagen om han behöver kissa för det går inte att ta ut honom på asfalten... lilla killen.... Sen blir det kvällspromenad när det svalnat av... Man ser att alla hundägare på gatan gör exakt likadant... ingen är ute på dan, alla på morgon och kväll....hahahaha.
Han gillar när man tar ut honom på gräsmattan och sätter på vattenslangen... då springer han glatt och försöker äta upp strålen.... hahahah... galenpanna ❤. Men det är bra för då kyls han ner lite... vi har även införskaffat en liten barnpool till honom som han hoppar i och dyker ner med hela nosen och blåser bubblor... ❤❤
Visst man ska verkligen inte klaga över att sommaren varit så otroligt härlig i år, men lite regn skulle ju inte skada någon just nu. Jag tänker på dom stackars bönderna som ser hela årets skörd torka och bli förstörd... hemskt ju... Tänker även på alla gamla och sjuka som kanske inte får i sig tillräckligt med vätska sådana här dagar... akuten och ambulans måste ha fullt upp med körningar.

Ja, ja, innan vi vet ordet av har vi snöstorm och vi kommer varken till eller från våra arbeten/skolor och längtar tillbaks till solen, sommaren och värmen. Vi är ju bra konstiga vi människor! 😁

Svettig kram på er! ❤

Pandemin tar aldrig slut...

Vänner.... Ett år har gått sedan jag skrev sist... och vilket konstigt år! Mycket har hänt men ändå är allting likadant, vi jobbar fortfar...