onsdag 6 maj 2020

Påverkad av Corona och att jobba hemifrån

Hej mina vänner!

Jag märker att detta med Corona och jobba hemma börjar påverka mig mer än jag förväntat mig. Jag är mer ledsen och orolig än jag varit på väldigt länge.... Igår satt jag framför datorn och försökte jobba medans jag bara grät utan anledning, känner lätt panik, har lite svårt att andas... typiskt symptom på ångest... eller är det pollenallergin som gör att jag har svårt att få luft och mår dåligt..... eller är jag bara en stor jävla hypokondriker?

Jag har aldrig varit känslig för pollen förut men förra året så tog jag ett pricktest och då såg dom att jag hade en liten, liten förhöjd känslighet mot björk. Alltså ytterst liten! Men nu sen flera veckor har jag mått jättedåligt med huvudvärk, snuva, hosta på nätterna och tungt att andas... CORONA? Nej, jag ju haft det (tror jag) så jag började ta allergimedicin och vips så mår jag bättre! Så då är jag alltså mycket känsligare mot björk än pricktestet visat? SÅ förvirrande allting! Eller, hjälper allergimedicin mot Corona och ingen har fattat det förutom jag....?? 😀 Vilken jävla grej!


Men för att återgå till att jobba hemifrån.... Normalt sett tycker jag att det är rätt skönt att få jobba hemma någon dag här och där för att kunna sitta i fred och jobba i lugn och ro. Men jag är inte skapt för att sitta hemma hela tiden dag ut och dag in och jobba. Jag behöver det sociala och bara att få klä på mig fina jobbkläder, använda min fina jobbväska, ta på mina snygga jobbskor, gå till mitt fina jobbkontor, vara jobbTina helt enkelt. Det saknar jag enormt just nu. Mina snygga kläder hänger i garderoben oanvända i väntan på bättre tider och jag hasar ner i myskläder till kontoret i vardagsrummet och kopplar upp mig.

Men jag ska inte klaga för jag vet att det kommer en tid när allt det här är över då jag sitter på kontoret i mina snygga kläder och mina fina skor och längtar tillbaks till den här tiden då man kunde slänga in en tvätt eller vispa ihop en sockerkaka medans man jobbar..... 😁

Här är mitt kontor i stan högst upp i en av Hötorgsskraporna:


Och här är mitt kontor i vardagsrummet i en villa i Tyresö:



Ta hand om varandra och håll avstånd! 😀
Kram ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Pandemin tar aldrig slut...

Vänner.... Ett år har gått sedan jag skrev sist... och vilket konstigt år! Mycket har hänt men ändå är allting likadant, vi jobbar fortfar...